Så jobbar vi

Allt för att få fram den bästa kandidaten för er

Två kvinnor i möte som ler

Våra värderingar

Våra verksamhetsvärdingar är vår riktning och en del av vårt varumärkeslöfte

Flexibilitet

Vår rekryteringsprocess är flexibel och kan anpassas efter ditt företags behov och önskemål.

Ni bestämmer själva hur delaktiga ni vill vara i processen men har alltid full insyn, får löpande information om status, och har möjlighet att påverka slutresultatet. För att kunna erbjuda er som företag en mer omfattande bild av kandidatens lämplighet och ett bredare beslutsunderlag är våra rekryterare erfarna användare av personlighetstester, färdighetstester med flera tester. Vi är agila i vårt arbete, och kan snabbt agera och ställa om vid förändrade omständigheter. Vi förstår att ibland behöver våra kunder snabb support för att upprätthålla sin verksamhet.

Trovärdighet

Förarbetet är A och O. Vi sätter stor tilltro till vår erfarenhet och expertis att göra en korrekt behovsanalys.

Det är en av de viktigaste faktorerna att kunna leverera kvalitet och förväntad utfall både för våra kunder och för våra kandidater.

Nära samarbete

Dialogen med våra kunder från start till mål i en rekryteringsprocess är otroligt viktig och avgörande för ett lyckat slutresultat.

Rekryteraren har lång erfarenhet av liknande uppdrag och kan därmed utmana kunden under rekryteringsprocessens gång.Vi kan exempelvis hjälpa kunden att formulera en rimlig kravprofil. Alla våra kunder har en egen konsultchef som etablerar en långsiktig relation för att säkerställa att leverera det våra kunder behöver för tillväxt och förvaltning. Vi erbjuder även tilläggstjänster för att stötta våra kunder inte bara i rekrytering utan även grupputveckling, organisationsutveckling, ledarskapsutveckling m.m.